Educatieve reis naar Oeganda

De BIG 5 al gespot? Hebben luxe resorts hun betovering verloren? Dan is het tijd om het echte Oeganda te leren kennen. Dat kan met onze educatieve reis.

Hoe ziet het alledaagse leven van de gemiddelde Oegandees er uit? Hoe gaat het er in een school of ziekenhuis aan toe? Het onderwijs in Oeganda op de Primary Schools, hoe ziet dat er uit? Al eens een kerkdienst in Oeganda meegemaakt?

Het Starproject, dat door een kleine Nederlandse niet-gouvernementele organisatie (ngo) wordt ondersteund, al eens bezocht? De mensen ‘deep in the village’, hoe leven zij? De beginselen van de traditionele Oegandese dansvormen onder de knie krijgen? Het gaat allemaal gebeuren als u met DOE naar Oeganda reist!

DOE helpt u op weg

DOE educatieve reis naar Oeganda logeren bij Anna

Logeren bij Anna

Een vliegticket kopen is zo gedaan, net zoals een reisverzekering afsluiten, een visum regelen, zorgen voor de nodige vaccinaties en malariatabletten. Maar wat doet u als u eenmaal op uw bestemming bent gearriveerd? Waar kunt u het beste verblijven en hoe komt u daar?

DOE ‘ont-zorgt’ u graag en regelt dit soort praktische zaken voor u. Een betrouwbare chauffeur haalt u van het vliegveld in Entebbe op en brengt u naar een mooi en comfortabel logement ‘Anna’s Place’ (bovenste foto) om daar gastvrij te worden ontvangen door Anna.

Onvergetelijke tijd in Oeganda

Na het bijkomen van de reis naar Entebbe en na een optioneel bezoek aan de Botanical Gardens, gaat de reis door naar Masaka, zo’n 100 km verderop, westwaarts. Door de jaren heen heb ik vaak in het district Masaka gewerkt en ook nu nog ga ik ieder jaar terug. Mijn kennis en connecties zet ik graag in om voor u een onvergetelijke tijd in Oeganda  te realiseren.

In Masaka verblijft u in Villa Katwe, een klein paradijsje en een oase van rust, net buiten de stad. Een heerlijk oord om bij te komen van alle ervaringen en indrukken die u op gaat doen!

DOE educatieve reis naar Oeganda Villa Katwe

Villa Katwe

Het allerbelangrijkste tijdens deze educatieve ontdekkingsreis is de ontmoeting met de mensen in Oeganda en de uitwisseling van ervaringen. We kunnen zo veel van elkaar leren. En door met elkaar te delen, maken we het een ware verrijking voor ons allemaal!

Kennis verbreden

Deze educatieve ontdekkingsreis  helpt tegelijkertijd de soms erbarmelijke levensomstandigheden  van de Oegandezen te verbeteren. Ik vraag u om € 500,00 te doneren voor het Starproject in Masaka, wanneer u met DOE op reis gaat. Tijdens de reis zult u zelf  kennismaken met Apollo Katuusi, de projectleider van het Starproject. Het is heel bijzonder om met eigen ogen te kunnen zien hoe uw donatie wordt besteed.

Interesse in deze bijzondere educatieve reis of heeft u nog ergens vragen over? DOE staat u graag te woord. Laat een berichtje achter via het contactformulier of bel naar 06-20862551. Samen verbreden we onze kennis!

DOE educatieve reis Oeganda portret Apollo

Apollo, leider van het Starproject