Welkom bij DOE

DOE is de afkorting van Desk Ontwikkeling & Educatie. DOE staat voor het met zorg, aandacht en liefde stimuleren van de ontwikkeling van jonge kinderen én het ondersteunen van de pedagogisch-didactische vaardigheden van de volwassenen die om hen heen staan.

Mijn naam is Anja Lammers

Anja Lammers profielfotoIk heb jarenlange praktijkervaring als groepsleidster, peuterleidster, manager, beleidsmedewerker, werkbegeleider in de kinderopvang, als onderwijsadviseur bij Het Jonge Kind en als VVE-expert. Ondertussen dus een ‘oude rot in het vak’!

Binnen DOE werk ik regelmatig samen met een sociaal-cultureel medewerker, een psycholoog en een IVN-natuurgids. Samen bundelen wij onze krachten om zo een breed scala aan activiteiten aan te kunnen bieden, die speels, leuk en leerzaam zijn en waarbij de ontwikkeling van jonge kinderen altijd centraal staat.

Kortom : denk aan de 3 G’s : Goed Groot Groeien!

‘Alles wat je aandacht geeft, groeit’

Een citaat van Aristoteles over één van de universele wetten van het leven.
Juist jonge kinderen hebben aandacht, zorg en liefde nodig om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Dat geldt voor hun sociaal-emotionele ontwikkeling, voor hun taalontwikkeling, de ontwikkeling van de motoriek, hun denkvaardigheden…, stuk voor stuk onmisbaar in het totaalplaatje van de brede ontwikkeling van jonge kinderen!

Lees op de website wat DOE voor u in de etalage heeft gezet.

Ik maakt graag samen met u een aanbod op maat.

Anja Lammers

Neem contact op!